Bila Malam Ini Menjelma

Assalamualaikum...

Actually sekarang ni berada di kampung halaman, balik sendiri tanpa kekasih di sisi.
Awkward sedikit.
Huhu
Tapi apakan daya jiwa itu menuntut untuk balik ke kampung halaman.
Menghirup udara segar, merasa 6.30pm sudah gelap, bangun di kala sejuk mencengkam,
berada di bilik sendiri (yang masih dalam mood pengantin baru, mak tak ubah walau
sedikitpun cuma telah dikemas rapi), di katil empuk ku. BEST WOOO

Ok, mari berhenti berdrama, tak tau nak cecite apa sebenarnya, tapi nak cite jugak lah.

Seems i terasa my kazen tetiba dingin kat i. Whats wrong people? Susah pulak bila
orang cepat terasa ni kan, nak pujuk pun tak reti. Last2 amik jalan mudah, abaikan.
Bila dia nak tegur kang, tegur la, sebab dia sendiri mengelak. Ok, silakan memusuhi
diriku. Tapi aku tetap yang sama, tak kan memusuhi mu.

Takde benda best nak cite.
.
.
.
.

Meh cecite tempat best nak pegi walaupun rasanya tak kesampaian.
(Btway Makkah will always the number 1 place that i want to visit, *no need to mention it)
hehehe


*sangat suka pantai. walaupun akan sunburn tapi tetap SUKA!


*ok, imagine saya kurus dan ditimang encik suami. Oh, heaven. hahahaha #berangan


*bunga ini pujaan hatiii........ NAK!! dah lama tak dapat munge


*boleh baring2 kat sini sambil nyanyi2 lagu putih2 melati #lagu tetiba out giler. hahaha


*haa, meh g sini. leh menggedik main permainan budak. hahaha

ok, takat tu je angan tak sudah ini. kita cecite esok pulak.
good night. doa dulu sebelum tido. may tomorrow is better than today.
Allah lindungilah kami.

1 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...