Suka Kumpul Duit!


ha.... nie nk kongsi cket pasal hobi RM1 ku. actually, aku kumpul RM1 bukan sbb nak menambah tabungan ke, nak kumpul duit kawen ke, apa2 yg berkaitan lar. Tapi, aku kumpul RM1 nie sbb 
a) duit tu baru (maksud kat cnie, kaler still bright, keras, n bau duit kuikuikui)
b) sebab bar kod duit RM1 tersebut. aku suka tengok kalau nombornye mcm 888 ke, 9999 ke, n aku penah kumpul 4 keping nombor berurutan. best2. (act.keja nie x mendatangkan faedah kecuali org nmpak aku mcm kedekut) haha

nak dijadikan cecite2 neh. aku time 2 with myDarl pegi la bli brg kat 7E. die xde sehengget tem 2, so aku pun suh dia ambik kt my purse. tem die nk byr, aku tgk duit sehengget yg aku kumpul 2, pe lgi aku pn suh die byr je guna duit BESAR die, pnye la aku syg. hehe sory Darl. really sorry 4 dat. =)

0 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...