PINJAM ENTRY ABBY.... SEBAB CAM BEST. (MMG BEST PON) HEHE

tertarik ngan entry nie.....
sangat best bacaaaaaa.....
to dear teacher Abby, 
best kan jadi cikgu,
nak marah pun kadang2 tak jadi kan,
sebab budak2 nie LAWAK,
LAWAK diorang bukan PLASTIK tau,
tak sengaja kekadang,
bagi kita yang dewasa nie kita rasa lawak,
hilang stress ngan bebudak nie.

OK, berbalik ngan entry abby,
paling lawak part budak tu cakap 
BLOG IS A NIGHTMARE before Christmas lagi. 
hahaha
diorang explore dunia diorang ngan imaginasi sendiri.
kita nak cakap salah tak leh kan?
hehe
ok, nak baca gak kan kesayangan?

IheartU!!

6 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Abby Salvatore said...

tak reti nak marah ngan student.muke diaorg bagai innocent.kekeke

thanx Emy!~ :)

aku dan satu said...

welcome abby!
yup2, sy buat tuisyen bebudak kt rumah tipa ptg, owh mereka la ubat stress, hehehe
comeLLLL

welcome abby!

al_hakim said...

sy pun akan jadi cikgu..=)

aku dan satu said...

al-hakim: alhamdulillah...... gud luck yer!

sergeant keroro said...

hehehe, imaginasi budak tinggi :)

aku dan satu said...

sarjan! tol2......... setuju, best jdi bdk dulu2.... hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...