Ok, baru aku tau.....

Awak : awak, saya dah lama nak cakap nie, tapi tak berani, kalau saya cakap awak jangan marah.....

Saya : ok, cakap je la, selalu tak payah pon minta kebenaran, main cakap je, (aku jadi pelik,huhu)

Awak : ala, macam marah je, nak cakap, sebenarnya ari tu ex saya ada call, ari tu tahun lepas.

Saya : so, kalau dia kol nape?

Awak : takde la, kalau saya tak cakap, mesti hati tak tenang, puasa lapar (aku:erk??), kena la cakap baru hati tenang.

Saya : cakap je la, tak yah nak mukaddimah panjang2....

Awak : ok2, tak yah marah, masa tu kan, saya macam jatuh cinta balik kat dia. dia imbas balik kenangan cinta kitorang, macamana time dating2 dulu, pastu kenangan LBS (lagenda budak setan) waaaaa best tau wak......dia ajak saya jumpa, ada la kitorang jumpa sekali, pas tu tak lagi dah...

Saya : ok ..........^%&*(&%%*I^^&

Awak : awak ok tak? macam tak je......

Saya : ok je, ok tak pe. baru saya tau selama ni awak masih sayangkan dia lagi, ingatkan kisah cinta lama awak dah lupakan, kita kan dah tunang, huhuhuuuuuuuuuuuuuuu :(

Awak : saya minta maaf, sebab buat macam tu, nasib baik adik saya yang selamatkan saya dari terus termakan kata-kata n kenangan cinta lama tu...... tapi, awak jangan risau, saya ada awak je sekarang, awak akan terus bertakhta di hati saya sampai akhir hayat......

Saya : (menangis tak berlagu..... "nak jumpa awak, tapi awak jauh)

THE END.

perbualan di atas antara saya dan tunang (awak :sayang, saya: bby) 

moral: orang cakap bertunang banyak dugaan, kadang2 orang nak psycho je(sedapkan ati)








2 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Nuur Syuhada said...

pnh th psl nie.....but trust him now....he really love u...

emy|farid said...

yes, thanx to my sweet candy sister nuur syuhada n nuur aisyah, really appreciate what both of u did,
^______^

tetiba gedik nak post bnda ni, haha sebab hati cam kena garu je, sedih jap tadi......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...