1st time 1st time 1st time segala2nya

Assalamualaikum,

Hari raya 
Genap sudah sebulan kita berpuasa
Hari raya
Mari ramai-ramai kita gembira

Sape tau lagu kat atas ni, sila nyanyi2 dalam hati.
Macam dah terlambat plak nak buat post pasal 
hari raya.
Btway suka hati la kan bila nak post. hehehe
Almaklum sekarang sumber internet susah nak
dapat... 
Dan lagi kalau ada encik suami macam bz manjang
plak rasanya....

Ok,
Segala2nya jadi 1st time bila.....................

  • 1st time raya bersama husband tercinta En. Faridzul Amir.
  • 1st time raya sebagai isteri.
  • 1st time raya sebagai menantu.
  • 1st time raya dengan keluarga husband.
  • 1st time raya kat Kuala Pilah
  • 1st time tak raya dengan family
  • 1st time raya kat perantauan..............
Errr, kalau nak senaraikan banyak lgi kot. hehehe so, anda2
pun boleh agak apa yang 1st time selebihnya. Paling spesel
bila 1st time raya with baby in my womb. hehe perasaan dia
special cket. hehehe 

Nah gambar untuk tatapan :) 


sis in law, my friend, me

sis in law, my friend, me

my anak2 buah raya *sumber gambar dari whatsapp* huhu

LOVE LOVE LOVE
bye.



1 juta nak join makan chocolate cadbury!:

nanakimie said...

eh...alhamdulillah...heee...congrats akak!xlama lagi jadi mummy^-^

nana tumpang gembira,heheeeee

selamat hari raya bby dalam perut:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...