Aku dah tak ingat bila last.......

Assalamualaikum.......

Dalam banyak2 benda yang aku dah tak ingat bila kali
terakhir aku buat, aku tetap ingat benda ni. T_T

Kenapa? Aku anak derhaka ke? Ke aku dah tak reti
nak buat?

Actually aku dah tak lama tak tanya benda merepek, benda 
penting, benda tak masuk akal *ala2 budak tahun 1* 

Tak tanya kat cikgu ke? Eh, tak la, kat BAPA aku. hmmm
should I regret about this? NO!

Until now aku memang selalu tanya benda merepek ni, kadang2
aku tanya aku gak jawab. Aku ingat aku dah lama tak ada
conversation yang ala2 serius ngan ayah aku. Bukan sebab aku,
tapi sebab ayah aku. Terlampau banyak benda yang berlaku
sebenarnya. I need to be strong and he knows me well.

p/s: sekarang pengganti menjawab soalan merepek aku adalah
tunang aku *thanx a lot dear* and sorang pakcik kat ofis.
pangkat ayah2 gak. thank u pakcik jawabkan and kadang2
dia gelak dengar soalan aku yang maha pelik.
*aku memang begitu* -_-

salam ramadhan semua.......

Haziq Rayyan~~ 



5 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Princess Feyqa said...

takpe ada unik personaliti tu :P

Amna Shihin said...

Comel apa. Saya pun dulu macam tu. Tapi ehem, Haziq tu kenapa comel sangat??? T T

Ninie said...

ape contoh soalan pelik tuh??? hehehe...nk tau gak.

sue perbs.. said...

emm.. klu budak2 yg genius tnye2 soalan2 pelik kdg2 risau gak klu trsalah jawab

Zakaria's daughter said...

apa nii? tanya apa? kenapa tak nampak punggg soalan tuhhhh? dari atas sampai bawah bace.... tanya apaaaa?????
aihh. tension. ddah rabunnn ke -,-'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...