Who We Are (Isu Bintulu Daif?)

Assalamualaikum......

Baiklah mood raya dah semakin memupus....*erk, are they such word MEMUPUS?
Orait whatever it is, let me continue talking about things that made me build an 
anger in myself. (english berlari-lari anak sebab brain dah lama menggunakan BM
sahaja)

Sape tau isu BINTULU DIKATAKAN DAIF, yang telah tersasul diucapkan
oleh NURUL SYUHADA?

Orait, saya orang SARAWAK, tapi saya tidak bersikap kenegerian kerana kita
hidup di dalam sebuah negara. AM I RIGHT?

**Rata2 rakyat Sarawak tidak berpuas hati mengenai tindakan Nurul Syuhada
yang mana mengatakan Bintulu itu daif. O MY GOD *versi Nur Feetri. haha

**Sila buka mata mana-mana pihak yang tidak berpuasa hati mengenai perkara ini.
Ok, saya tidak akan mengulas mengenai kenyataan Nurul Syuhada. N.S dah meminta
maaf kat twitter mengenai perkara ini, bilamana dia mengatakan dia tersasul
mengenai perkara DAIF tersebut. Tetapi apa yang ingin disampaikan beliau adalah
mengenai Bintulu DULU dan bukannya SEKARANG. **Do u get me? Forgive
me if I am wrong.



SEE OPEN YOUR EYES WIDE PEOPLE. WAKE UP. 

N.S dah minta maaf kan? ** Dia hanyalah INDIVIDU sepertimana kita yang tidak lari
dari kesilapan. Jangan menghukum sesama manusia. Jika tidak berpuas hati please
kemukakan kepada pihak atasan TV3 BUKAN MOHON NURUL SYUHADA 
UNTUK MEMINTA MAAF SECARA TERBUKA. 

Watdehek#sorry penggunaan ayat tak bersopan. Tapi seriusly KESIAN kot. Dan
dengar khabar NS ingin meletak jawatan dari TV3 akhir bulan ini.

**People, jangan EMO melampau, please! Bayangkan kita berada di tempat NS?

P/S: kesian tengok NS pagi tadi, dia kurang interaksi dengan penonton, mata tak
tengok kamera langsung. BE STRONG GIRL. ALLAH ALWAYS BE WITH U!
GOOD LUCK WHEREVER YOU ARE. amin................

**jika tersilap, terkasar bahasa, sila komen dan saya akan buat permohonan
meminta maaf secara terbuka** PEACE NO WAR.

4 juta nak join makan chocolate cadbury!:

csYa_AiesYa said...

HEHE..LUCU KTK YA KAK..YALA OW,TEDAH WAK TGA..P,XPALA..MSIA BIASA MESTI POLAH KSILAPAN..HEK3..PA2 PUWN MORAL OF DA STORY UTK N.S..CHILL~ :)

Cik Wedges said...

:) yeayyy totally agree with u geng!!!! Apadaaaaaaa ..... in between...wahhhh impress dah byk post entri.....baru mau menebas lalang yang tumbuh melata..hahahahaha :)

emy|farid said...

chicha: kmk lupak ktk wrga bintulu tek. hahaha kmk tk emo juak kali ooo. hehe

geng: sila gunakan mesin pemotong rumput yang berkualiti. hehe

pha is said...

biasa la... manusia mana yg smpurna...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...