Ambik berat ke ambik ringan

Assalamualaikum,
Kadang2 terfikir jugak pandangan orang lain
terhadap diri aku ni, tapi semacam otak dah tak
larat nak memikirkan.

Kalau nak diikutkan cakap orang memang tak leh
jalan la hidup ni kan. Benda yang selalu aku fikirkan
ialah |macamskemaje|

"budak ni tak nak keje ke?
duk melepak je kat umah abiskan duit mak bapak"

"budak ni ada sijil tinggi je tapi tak keje pun"

"sampai bila la budak ni nak keje, pemalas ni"

awww, sampai hati korang. hukhuk
belum rezeki katanya,
i know what i want, and i know what i did.

aku tak minta pun duit korang, so stop
keep in thinking bout me.
bazir hidup korang je. err, lantak aku
la kan,

tapi thank you gak sebab ambil berat pasal
aku. love u all darl!

mampu pakai kuda kayu ni je :)

3 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Pok Amai-Amai said...

Pedulikan je kate org. Diorang tanggung mkn minum awak ke? Sibuk je kan?

=D

zahidah seran said...

akak pun dok rumah je awakkk...=)

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...