Donut Pisang dan Eszyamin

Assalamualaikum,
Leh tak nak tukar nama blog?
Contoh, kek coklat emy, pisang goreng,
'eh pisang?' huhu propa sangat.
tak mau lah.
Tengah memikiokan idea yang bernas
dan kreatif beriringan dengan motif dan
matlamat agar apa yang diimpikan tercapai.

-pergh, panjang sangat-haha

Ok, tak de la maksud nak tukar sangat
pun. Cuma TERjeles la kan, bila blog
si Donut Pisang tu jadi kebaboom pas
tu ada lak yang sayang dia sangat2
sampaikan sanggup buatkan donut
pisang yang resipinya belum ada kat
pasaran. Kembang terus si Donut Pisang
bila Eszyamin buatkan donut berFiling
pisang.

Tapi ekceli selama ni terimaginkan
donut yang dohnya bergaul sekali
ngan pisang, ala2 kek pisang.
hahaha
sangat tak lawak, so, sape2 yang
lom menerjah blog mereka ni,
silakan, mereka single, AVAILABLE
ke tak, tak sure sangat. hehehe

Donut Pisang VS Eszyamin 


soryyyyy akak curi yuuuu! 
p/s: nak belanja korang laksa sarawak,
tunggu la akak menetap kat tanah malaya dulu ye.
hiks


7 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Hana Soffelia said...

Sungguh kreatif and menyelerakan donut tu.. buatkan Emy.. haha

eszyamin said...

heheh...thanx akak...hehe yakin je akak kan takde kat pasaran lagi..hmmm tp bila gugel ada je yang dah buat..hehe

semalam memang sy nak lenyek2 pisang tu n gaul sekali dalam doh, tapi takut die effect kt doh tu takut x kembang sbb terlebih basah nnti..

yeayy akak nak masak laksa untuk kami..nak mee kolok sekali...boleh?? hew3

nanakimie said...

kek pisang nana suke!kalo donut nana xmkan,hee....

syafiqakarim said...

dua dua tu kesengalan juga.
hahaha

Encik Fikhri said...

nak cadangan?

emy kari la..e-mee-kari...gitu~

kerlas ko..nak tuka mee kolok ke,mee jawa ke,mee goreng ke,mee rebus ke,meehoon ke,boleh jugak..yang penting ade e-mee ittew..wahaha..

emi,mb leh cube buat donut pisang yang berperisa pisang mcm kek pisang,bukan yang berfilling pisang ke..pastu promot blog aku.wahaha..

*ok mintak penampo..larikkkk*

actly aku nk je buat appreciation entri untuk korang2 ni..tapi entah bile la mampu..huhu..

emy|farid said...

hana: bukan emy yang buat, hehe curik gamba je, kalau nak mkn bek g carik, kesian kat bby. hehe

esz: dah ada ke? err, kalau akak main belasah je, bukan tau efek ke tak, kang tak jadik. huwaa mee kolok tak study g, sepupu teres ar masak mee kolok.

nana: npe tak mkn donut? kek pisang sedap kan kan?

syafiqakarim: memang! setuju. hehehe

fik: mmg nak kena penampo ngan penampi, hahaha mee kari sangat.
sila buat 1 entry. cehhhh haha besar nafsu akk, request kat ko.

Encik Fikhri said...

inshaallah kak..*eh ttibe ber kak pulak..slalu aku kau je..haha*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...