Bachelorette Party Part 1

Assalamualaikum semua,
maybe korang macam nak cakap "erk"
"ek eleh" "nak tiru omputih la tu"
"super spontan" (eh, tak terlibat) haha

ok, aku nak mengisahkan perihal tajuk di atas,
oleh kerana aku ingin menamatkan zaman bujangku,
huhu maka teman2 gedik telah plan something
for me which is seperti tajuk.

thanx a lot untuk mereka, although plan
macam tak jadik, tapi sangat2 hepy!
dapat jumpa n lepak2, tidur sebilik.
wah! sangat bahagia,

sebenarnya, majlis ni diawalkan sebab ada peluang
datang semenanjung maka menapaklah aku
untuk sahabat2 yang sangat menyayangi ku okey!
act plan bulan 7 tapi takut tak berkesempatan,
anyway nak cakap tu je,
and party ni hanya MAKAN-MAKAN sahaja,
dan tidak ada kaitan dengan BERSIH, TARIAN TIANG,
atau POLITIK. haha


pinjam google jap, gambar tak terupload, nanti ada part 2 pulak. hehe





lebih kurang gedik la kan? just one word! FUN!
p/s: jangan tanya bila tarikh wedding eh, haha yang penting
after raya n i'll announce n i'll invite all of u!
LOTS OF LOVE..........................................................

2 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Ini Kisah Tia said...

haha .. tak menahan bila tarian tiang turut ada dalam carta .. hehe ..

emy|farid said...

haha TERtulis pulak haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...