Lucah

Assalamualaikum,
Andai tajuk dan entry ini menyinggung mana2
pihak minta maaflah ye.

Orait, ni based on pandangan je, sekarang rasanya
musim fotografi kan? free lense bagai.*betul ke
aku cakap tu?* even budak2 kecik dah reti
amik gambar. *untunglaa~

Ok, tajuk lucah di atas ialah apabila foto2 yang
dihasilkan seperti lucah, nampak lucah, lucah
sana sini, erm, aku tak la pakar sangat dengan
modelling bagai ni or tentang fotografi bagai.

Tapi aku rajin n fans sangat tengok American
Next Top Model. *puji diri sendiri rajin* ahh abaikan*
haha

Ok, berbalik kepada tajuk, budak2 laki jangan
tengok tau sebab seksi sangat. ANTM ni
bukan takat tonjolkan keseksian or bak
kata mak tak sesuai nak tengok, tapi kita boleh
ambil dari segi positif bilamana para juri komen
tentang gambar2 diorang, juri cakap gambar
macam ni murahan, gambar majalah lucah,
bukan atasan. So, dari sana leh tengok n bandingkan
gambar mana yang diorang bagi pengiktirafan.

Memang seksi, tapi gaya yang ditonjolkan memang
ada class. *bercakap tanpa pengalaman, tapi
pemerhatian* ok done, tu je, boleh tak aku tunjuk gambar
tu?

MAAF 

3 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Encik Fikhri said...

penat die posing kn..sekali ko padam muke die.haprak betui..haha..

cheqna said...

nampak la kelucahan tu..

emy|farid said...

fik: dosa aku plak kang, dosa kau lagi, kang berat lak bebanan dosa yg aku tanggung. sebab tu kena padam muka dia. haha
*eh lelaki tak dibenarkan tgk. ngee.

cheqna: kan....... bahagian mana yg tak lucah dlm gmbr ni, buta la kalau kata tak lucah. sangat lucah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...