1 Ofis ngan Nabil.

Caye tak? Tak caye?

Assalamualaikum....
Ada tak aku cakap yang aku dah start keje hari ni? Takde eh?
Hehe
Syukur alhamdulillah berkat sabar akhirnya dapat gak keje.
Aku keje under Sarawak Timber, kira company ni badan
berkanun, half-half gitu. Tempat keje aku ni panggil PUSAKA
je, orait hari ni 1st day keje,

Sampai awal, tapi ofis tak buka lagi, then lambat sikit baru ada
yang buka. Dia tanya boleh bantu? Aku pun errr nak lapor diri.
Macam terkejut beruk dia, ye la sebab semua orang outstation,
tinggal dia sorang je.
(kesimpulannya hari ni aku ngan dia je dalam ofis)

Ok, berbalik kepada tajuk, Nabil yang aku referkan dia la,
nama dia bukan Nabil tapi perangai cam Nabil, lawak2
sikit, gelak pecah sikit, tak control punya orang. Awal2 dia
cakap dia dah kawen, tak pe la dik, akak pun nak kawen gak,
akak keje bukan nak cari calon. huhu *umur dia lagi muda
dari aku*

Guess what, hari ni aku break awal, and balik awal, kalau ada
bos abesla.... And paling best staff 6 orang je. :)

ofis ni baru pindah ke tempat baru, berselerak sikit.

kosong, kosong~~ lalala

keje pertama, layan je.

see, staf dia.... sorang je pempuan ni, 

orait, tu je kot. asslamualaikum.
mood teruja ni, esok lusa penatla aku, alahai..... :)

3 juta nak join makan chocolate cadbury!:

diana said...

bagus2..
awal2 dah ngaku dah kawen..heheh

Hana Soffelia said...

Congrat, dh dpt keje..

emy|farid said...

diana: aah, sgt bagus dia, haha takut tersalah paham kot. hehe

hana: tq Hanaaaaaa, i miss u

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...