Janganla asyik menyusahkan orang je.

Assalamualaikum akak, adik dan abang......

Tadikan pegi la makan with family...... Bukan nak cite pasal makan,
tapi ada sorang makcik ni, *ekcely kakak, tapi aku sangat tak suka
perangai dia*

Dia order sup ngan nasi kosong, dia ngan boyfren or husband tak sure.
Then order sampai, die nak diet kot* hahaha dia suh adik yang hantar
nasi tu kurangkan nasi, then dah kurangkan adik tu datang.

TAPI,
"Dik, kurangkan lagi" ok adik tu datang ngan muka pasrah, baik je muka
dia. Pastu, "Eh, sup ni tambahkan bla, bla .......bla" aku tak ingat sangat
dia minta pe, dalam hati aku, kalau aku jadi adik tu aku simbah muka
dia ngan sup. (ye aku sangat jahat) Ingatkan dah settle, laki tu pulak
minta macam2, baru nak puji laki tu penyabar, rupanya sama je
perangai.

Aku bukan nak kata apa, tapi, time tu orang sangat ramai, then dia ingat
adik tu dibayar nak layan dia je, agak2 la, mentang2 dia macam style
sikit baju dia, tapi adik tu pun ada kudrat yang sama ngan kita. Gaji dia
berapa je, tapi keja sangat penat, kesian la sikit.
Pendek kata tak ada PERIKEMANUSIAAN. ok dah, nanti aku jadi lagi
jahat, haha

Assalamualaikum.......

1 juta nak join makan chocolate cadbury!:

pha is said...

huh.. demand bukan main..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...