Books to let go. Free je

Orait sape2 nak buku-buku ni?
Emy nak bagi free je, korang just bayar POSTAGE SAHAJA.
Berminat tak?
Maybe nak buat collection or nak guna,
tak larat nak simpan kat rumah dah..... sebab nak renovate segala,
so terpaksa la lepaskan......

(a)

(b)

(c)

(d)

(e)

(f)

(g)

(h)

Buku-buku ni more to bebudak yang amik TESL,tapi if berminat 
boleh je kan? hehe so, ada pa pe, nak ke, contact me 019-3430437....... 
semua dialu-alukan, 
assalamualaikum.......

5 juta nak join makan chocolate cadbury!:

eszyamin said...

kak emy saya nak...boleh tak?

emy|farid said...

b,c,d,g for u capik.

SOLD! hehe

Tinta Lana said...

Salam..emy, rasa nak buat cam emy gak la. Buku elok2 banyak dah, nak sumbat mana pom taktau T___T

Zakaria's daughter said...

hewhewww.

track in kat kedai buku balikkk ;p

emy|farid said...

Tinta L.: sayang je sebenarnyaaa..... huwaaaaa mahal tu beli, tapi apakan daya.....hehe jom kita beramal

Z.doter: kat cni takde tmpat nak buat gitu, kalau ada, dh lama buat hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...