Hari ini memasak

Hari ni Saturday, cam best je duk santai kat rumah pagi tadi.
Then
"Masak! mak nak g kebun"
owh, ok, haha
Nampak sangat aku dalam ketidak redhaan, hehe sebab 5 hari
bekerja dari 8-5 petang adalah kepenatan yang tak terhingga,
sampai tengok tv pun tak sempat. =_=

Hari ni menu mak yang sediakan, so, buat aje lah.
Tajuk menu, ikan terbakar, haha senang je, bakar atas dapur,
tak susah pun, sambil2 tu leh tengok tv. hehe

nama ikan ni uji rashid. tah pa pe. haha

KISSES, sangat sedap woo..... :))

Ok, nak update tu je, nak jejalan ke blog korang lak.
Assalamualaikum



6 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Suza said...

waaaaaaaa best nyer pandai masak. nk blaja ngan awk boleh x? :)

[PCL] said...

bakar ikan tu baik2.. krg alin pln jdnyer...

emy|farid said...

suza: adui, mana de pandai ni, men belasah je, hehehe

PCL: hehe baik tuan....

chemija said...

beznyer ^^

BlueiceButterfly said...

~suka coklat tue :)

emy|farid said...

chemija: hehe

Blueice: suka sangatttt~ hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...