Jom K.K

Assalamualaikum...........

Adeh, mengantuk ni. Tapi nak update gak, nanti BASI la......
Okay, mengantuk ni sebab macam penat duduk dalam keta
6jam. (Nasib baik bukan aku yang drive) hehe

Tau kenapa? Lebih kurang 2 minggu gak la babysit Arissa,
*anak buah. Sebab kakak macam bz sikit, sebab minggu
lepas Hari Guru bagai, kesian gak kan, sebab time kecik2
kakak yang jaga aku, tak nak la berkira sangat kan.
(Jap g lari topik nih)

Berbalik kepada tajuk, ye jom k.k, macam tak puas jalan2
kat kk even dah selalu pegi, 1 je yang tak bape nak best,
kk ni panas wooo...... Yang bestnya banyak tempat nak
pegi, view cantik, paling penting shopping. hehe

Pagi tadi jalan kat pasar pagi Ahad, (ala2 Jonker Walk kat
Melaka) *betul ke aku eja?

banyak benda kat sini termasuk la toys. nak beli, haha

beg2 pun ada nih.

pakcik apek interprem. hehe

fokus kat rumah atap daun tu,
*jangan fokus mak n ayah ku, hehe 
selalu ada band buat show, pagi tadi tak de plak.

banyak sangat gerai nye...... 
lenguh gak kaki jalan ni, 
jangan lupa beli kipas ke, panas kot, ramai orang bersesak2, 

monkey!

pempuan suka ni, murah2 je, 
lagi2 beli la sepapan, lagi murah dik....

orait, kalau rasa tak puas ati tengok gambar ni, datangla sendiri,
air asia kan selalu sale tiket murah, beli la, datang la sabah. 
sape2 nak pegi, perlukan bantuan, nak tanya itu ini, silakan, 
aku boleh bantu, nak khidmat kereta pun boleh sebab abang 
ipar buat bisnes kereta sewa. 

Tu je, mengantuk. Bye, assalamualaikum...... gud nitez!

4 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Leysa JL said...

i know this place..gaya street :)

datanglah sabah,byk tempat yg menarik, sekitar KK pon da pulau yg berhampiran ble release tension..

promote jap sabah..hehe

Pok Amai-Amai said...

Insya-Allah, one day akan sampai jua...hehehhe.

eszyamin said...

wah..kak nanti jom kita gi KK, nak ajak si fikh sekali lah..kot2 die nk itot..errmmh tapi tak tahu la bila..ngeh3..duit tarak ni..adoi..

emy|farid said...

Leysa: aah, betul! gaya street, bleh lupa nama dia, hehe

P.A: Insyllah....... jom la. :)

Eszyamin: sangat bolehhhhhh, kumpul la duit sikit2, hehe boleh jejalan g pulau, syok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...