Pasal Kuew Tiaw Bergaduh

Assalamualaikum.....

Saya mengaku saya nak makan kuew tiaw kungfu tu!
Saya nak makan suka hati saya la!

Hikss,*terlampau lak intro tu ye, :)

Nak cite pasal kuew tiaw KUNGFU ni, punyalah aku
minat giler makan kuew tiaw ni, tak tau nape MALAS
nak masak sendiri. Bukan apa, kat tempat emy ni tak
ada satu kedai pun yang ada menu kuew tiaw kungfu.

Sebab tu kena masak sendiri emy oi. Jawapan: M.A.L.A.S,
sebab yang makan nya aku sorang, diorang kat rumah ni
bukan nak makan pun, kang melantak sorang tak ke jadi tong
drum. haha

Ekcely nak compare kan kuew tiaw Shah Alam dengan
kuew tiaw K.K, sangat jauh beza ooooo, kuew Shah Alam
TERBAEK, kuew tiaw K.K sangat spoil, sebab seafood
kurang, sayur dia letak cam pelik, letak cendawan butang
dalam tin, sangat OUT OF D TOPIC ye pakcek.....




#CE TEKA YANG MANA SATU SHAH ALAM N
YANG MANA SATU K.K? HEHE

1 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Cik Lyeen said...

jum try kue tiaw kat kerinci..sedappppp..:) hikhik...bleh mintak belanja..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...