Mana Perginya Blogger Tegar?

Assalamualaikum.......

Hari ni cuti! Yea yea......hehe Isnin pun cuti lagi. Best.
*duk lepak kat umah sambil kenyit2 mata kat kucing*
haha merepek.

Sape perasan ramai dah blogger2 tegar menghilang?
Tak nak menulis lagi ke? Ke dah tak de idea.....
Rindu sangat2 nak menjejak korang... uwaaaaaa

Tapi seyesly, mula2 berblog dulu bukan main, sehari
sampai 2,3 entry aku tulis, kadang2 sampai 4 pun ada,
semua benda nak tulis, sekarang? hahaha well, kekangan
waktu kot. hehe, terer tak bm aku?
*aah, ko dapat A bm kan?* perasan..... hehe

Sekarang tak macam dulu rasanya, ke aku je yang rasa
cam tu? kalau dulu meriah kot, sekarang macam kurang
sikit feel berblog ni, hehe

Orait tak nak emo2 cuti ni, jom kita meluangkan masa
dengan family tersayang. :)

Salam jumaat semua.......

my nenek n lil arissa.... 


6 juta nak join makan chocolate cadbury!:

eszyamin said...

salam jumaat..hehe siapa la blogger tegar yg akak maksudkan tu kan? sy pon dah rindu dgn blogger2 tegar itteww..hehe..maklumlah skrg kn dah nk final exam, dorg bz leteww,,tp sy ada jer lg..cuma naik cuti ni kena kurangkn ckit berblog kot sbb nk kena fokus untuk xm..

Zul De Alexis said...

betul tu sekarang x macam dulu..dulu blogging hebat...best sgt,,tapi sekarang mcm sunyi jew..:)

emy|farid said...

eszyamin: aah kan, sila2 fokus dulu, nanti cuti lpas exam ni sila berblog lgi dengan pantas, hehe rindu kot.

zul: setuju kan?
kalau dlu mmg hebat, skg dah slow, buka entry sama jugak kan?

zieyzain said...

balas kunjungan. ehehe..slow pun tetap ada kan, xmcm sy yg semakin malas smpi blog pun naik behabuk keke..

Qaseh Qhaleesh said...

haaa kan ?
same la kita . dulu bukan maen semangat update blog , edit la , blogwalking la . tapi sakarang banyak kekangan la bak kata cik Emy tu . hihihi

emy|farid said...

zieyzain: kalau bhabuk lap la ckit2, hehe

qaseh: hahaha kita kan seangkatan, hehe takpe, nanti free update byk2 tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...