Bila Dia Gembira ^_^

Dia : By, macamana nak masak daging yang ada kuah eh? ada sup sikit.....

Aku : Macam ni.... Bla Bla abcdefghijklmnopqrstuvwxyz......... Dapat?

Dia : Erm, Tak pe lah, sayang try masak je la dulu.

Aku : Ok sayang, pa pe nanti mesej je tau. (mesti dia tak bape nak faham sebab aku explain panjang sangat. haha)

1hour later....

MSG.

Dia : Kawan sayang cakap sayang masak sedap, hehehehee

Aku : Ewah, hepy la tu. hehe ye la, nak masak ni kena hati ikhlas, tak cukup bahan pun sedap kan......

Dia : Hehehe tadi masak hepy2 je, nak belanja kawan makan.

................................................................. continue MSG hehehe ^_^

p/s: moral of d story, suka bila dia hepy and puas hati dengan keja dia. 

*nak masak sedap tak perlu pandai, cukup dengan keikhlasan dan kejujuran...... ^_^

5 juta nak join makan chocolate cadbury!:

RinsyaRyc said...

<---x reti masak. buat kek sedap kod.. >_<

Ini Kisah Tia said...

betol tuuuu ..

cik nAdyYa ツ said...

unt0ngla pandai msakkk :))

Ezad Skytech said...

boleh la join Masterchef Malaysia tahun depan...heee~

Shaherah said...

wahhhh.. mcm so sweet.. ^_^ ske ske..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...