Tak best sangat la.......

Semingggu la kot kan tak update status,
hmmm........
Al-kisahnya..... gigi bongsu tumbuh,
sakit sampai berdenyut2 otak, macam ter FREEZE lak brain kejap.
sebab tu la malas nak update.

Then hari ni dapat tau kawan saya dapat keja hasil usaha kami bersama pergi minta borang kat ****.
Tak pe, rezeki dia, I will try my best lagi la untuk keja lain. tak begitu? hehe

Banyak gak benda tak best ni, tapi cuba membestkan perasaan.

Kat bawah ni step nak buat puding...... sedap..... hehe
Gambar sahaja, faham2 sendiri la kot kan, kalau beli bahan nak buat ni kat belakang pek bungkusan ada sediakan step nak buat.




* kalau makan sejuk2 memang best ni. (nak sejukkan hati tak best pun syok) hehe

assalamualaikum

9 juta nak join makan chocolate cadbury!:

cik nAdyYa ツ said...

sdapnyeee..
da lme xmam >.<

BlueiceButterfly said...

~wah..sedap..antr sini skit..hehe :)

RinsyaRyc said...

wuuu.. dadihkan? >_<

Ini Kisah Tia said...

sejuk2 memang layan niiii :)

Hana Soffelia said...

Emy rajinya buat puding. Dalam sakit gigi tu still rajin lg.

Amni said...

insha allah ada rezeki kat tempat lain.. bisnes bagus gik sis.. hihi.. sik sakit palak dengan bos.. dirik mpun jadi bos nang best.. hehehe

Run Away said...

nampak mcm best jew...;d

Run Away said...

nampak mcm best jew...;d

zahidah seran said...

cari solution lain untuk mengebestkan hati yek?
bagusss...=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...