Second Time Kena Tag. OK Done. ^_^

Thanx Mimin N Fahz cuz dah tag emy.....
Ok2 nak mula dah ni, hehe kalau panjang sangat tak yah baca. ^_^

11 Perkara Tentang Diri Emy. Harus Anda Tau.

1. Asal Sarawak.
2. Suka terburu-buru *aka tak penyabar.
3. Still belum dapat permanent job. *wish me luck 2012.
4. Peberet kaler banyak. Green in heart.
5. Peminat tegar Zahid AF2. hahaha
6. Nampak KOOL tapi tak.
7. Tak suka membaca.
8. Tak suka math.
9. Suka tengok tv.
10. Tak pandai melukis *tapi budak2 cakap lukisan saya lawa. haha
11. Mempunyai impian untuk belajar main piano. *kesian errr, huhu

Soalan Dari Fahz:

1. Tarikh lahir bila?
19/12/1986.

2. Dah berpunya ke belum?
Yes yes dah. Kepunyaan tunangan Faridzul Amir.

3. Pernah kena saman? Sebab?
Tak, sebab baru je dapat lesen. haha

4. Ciri2 pasangan yang kamu inginkan?
Bersederhana dan menerima emy seadanya.

5. Tujuan kamu buat blog?
Suka share apa2 saja tentang diri, sekeliling dan akan diabadikan segalanya dalam blog.

6. Impian kamu yang belum tercapai.
Sambutan birthday yang diidamkan selama ni belum tercapai.

7. Siapa lebih penting? Kawan @ lover?
Dua2, i need both.

8. Tentang kamu yang orang lain tak tau.
Teringin ada studio jamming di rumah. haha jangan tanya kenapa.

9. Masih study or keja?
Keja and cuba mencari peluang untuk study.

10. Sehari berapa kali kamu makan?
Berkali-kali.

11. Masa jawab soklan ni dah solat ke belum?
Dah :)

Okeh, sape2 yang di tag sila jawab soalan ni.

1. Lagu apa yang kamu dengar hari ni?
2. Pernah tak terfikir nak pakai kontek lense? kenapa?
3. Semalam makan apa?
4. Tempat best nak makan di tempat anda?
5. Senaraikan 3 nama orang yang mempengaruhi hidup anda.
6. Warna blog anda?
7. Nombor bertuah anda?
8. Suka blogwalking? Kenapa?
9. Penakut ke tak?
10. Childhood memory yang paling best. Senaraikan 2.
11. Subjek yang paling diminati?

Ok, mereka2 yang emy tag. Sila buat homework. hehe

Nurfahz / Mimin / Cik pulau / Kak Dek / Nanakimie / Runaway /
Kak Zahidah / Si Aki / Najihah / Bulat Mata /  Riminiscene  / Marliyana / Kak Hana

DONE. fuhhhh

p/s : emy buat ringkasan je kat atas ni, tak ikut sangat d original. sory. ^_^

8 juta nak join makan chocolate cadbury!:

RinsyaRyc said...

ehehe.. >,< thank u tag titeww

suke ngatt!! uhuhu..

dua2, i need both. setuju ngatt >_<

emy|farid said...

suka nya rinsyaryc @ bulat mata, hehe

cik pulau said...

ohoho,..
kena tag la pulak..
dah penah jawab sblm ni..
aci tak kalau tak nak jawab tag ni..hehehe..

kita berbeza sebab cik pulau suka math, and suka baca novel..(suka membaca la tu kan)heheh.

Fahz said...

huwaaaa mana aci tag balik...fahz ilang idea nie..plssss dear...hihihih :P

Run Away said...

best juga kalau kena tag kan...;d

Marliyana Mk said...

thanks tag!

insyaallah nnti balas yew :)

Cik Jannah said...

waa.. dah tunang? tahniah kak !

Hana Soffelia said...

EMY.. kita sebaya k. Jgn pggl kakak lg. kita jd besfren lak ye. hik hik anyway,tq for tag. nanti free, hana jawab ye. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...