Kawan ke macam tu?





*bestfren kawen... stunning kan her face~ 
wish nanti dah kawen muka berseri gak macam dia ni,
husband dia orang Kelantan u ollz, tak salahkan bertemu jodoh ngan orang swak. 
hehe
*why d last pic very small? ok, bcuz i look BIG. haha

Assalamualaikum, 
Tajuk sangat tak ada kaitan dengan all those pics.
Entahlah cam bengang ngan sorang kawan, 
banyak kali text dia but she never replied me.
cecite cecite, I ada buat salah ke?
errm, tak sure, tapi as long as I know, tak de. 
Tau dia sangat2 sibuk, tapi Sunday dia tak keje. 

Sentap gak jiwa bila jumpa dia kat tempat keje dia,
then tanya nape tak reply msj, 
she just said, eh tak de pun msj. alright darling...... msj tak dilevered kot.
makaseh bebanyak sayang.....

Btway, if she suddenly read this, Im sorry.
Tapi memang terkesan kot ngan cara dia. why d bcuz??  0_o girl emoticon

Ok, lupakan. Anyway, congrats to NORAZIAH N FITIFAZRUL RAHMAN.....
semoga bahagia hingga ke akhir nafas.......
really mean that! I HEART U FRIENDS! 


12 juta nak join makan chocolate cadbury!:

RinsyaRyc said...

aiam big tuuu.. hikss! >_<

emy|farid said...

Rin:: harus kot. biar sedar dri. hehe

Cik Jannah said...

hehehe. tahniah 2 !

EyqaLuvender said...

kakak,sbr2...btol kot die ta dpt msj tu...

emy|farid said...

jannah: :) sweet kan.....

eyqa: hehe ye kot kan, tak bek fitnah. hehe

zahidah seran said...

kawan emy tengah berkabung gamaknye...tu yg telepas pandang msg..

ps:cantik pic kawen kwn tu..=)

najihah sahami said...

cantekkkkk lah pengantin tu..suka baju pengantin kaler silver...nampak eksklusif. auww!

Selendang Merah said...

gambar pengantin tu lawa2 nahh..

RinsyaRyc said...

tapi akak comel woo time kawen.. #skang pun comel

RinsyaRyc said...
This comment has been removed by the author.
sue perbs.. said...

bile kawen mesti muke berseri seri kan.. hmmm... maybe msj tk delivered kot.. tpi klu kwn tu tipu, hmm.. kwn oh kwn

lynda salim said...

friend . sometimes u should not fully believe them :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...