Baru la aku bangga

Assalamualaikum...

"Hello".....
"Ameng ka?"
"What? Ameng? Emy la....."

Ok, faham tak?

Ameng tu my lil bro. agak kejam kan bila orang tak leh differentiate
suara laki ke pempuan. time kasih la sayang oi.....
Time tu memang aku tak suka angkat fon rumah, sebab memang
orang akan cakap "Ameng ka?"
Hmm, agak menyampah. Nasib baik diorang tak ingat aku ayah aku.
haha

But now, aku rasa bangga semangkuk, kembang 
sangat dah rasanya.
SEBAB kan..... sebab bila tengok ON-AIR and juri cakap 
diorang
suka suara yang heavy and tegas. 
*eh suara kau tegas ke?* abaikan.

Semua benda diciptakan ada baik n buruk nya kan? Tapi sekarang
aku dah bleh kontrol suara heavy aku and buat2 suara comel.
*alahai, tak suka buat2 suara comel ni, tak de klas sangat* hehe

Ok, dah la. tu je kot. Korang semua yang suara heavy2, macam aku
jangan down tau or nanti buat2 suara comel. takyah tu semua, suara
kita sedap tau kalau jadi pengacara majlis ke, menyanyi ke, hekhek
SERIUS. haha mesti korang tengah imagine, n terasa nak kol aku,
haha ok dah. *gedik.

p/s: takde la suara aku macam laki, tapi diorang ingat aku ameng sebab
time tu adik aku baru meningkat remaja, so suara die, macam male+female
ckit. haha

nah, gedik tak? 


5 juta nak join makan chocolate cadbury!:

ctk said...

bes pe suara len dr yg len..hehe

Zakaria's daughter said...

tapaya le wt2 comelll, natural sudehhh. totap comell :P

Zul Fattah said...

knape dgan suara tu? bsyukur dgan pemberian tuhan itu yg terbaik..

Encik Fikhri said...

siyes tak tau sore ko cmne emy oitt...nnti knduri kawin ko jgn sgan2 lak nk kuarkn suara heavy metal ko tu..hehe

emy|farid said...

fikh!! toksah mengada sangat. aku kalau nyanyi, sore aku kalah dato' ct tau, hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...