Beby.Beby tol.

Assalamualaikum,

Nak mention first, aku bukan nak mencarut sesapa. Tapi hakikatnya
memang nama binatang/serangga/benda alah ni nama dia BEBY.
Kat tempat aku panggil PIKAT BEBY.

Haha nak memikat ke? ceh, bek aku g tido je. benda alah ni macam
lalat lebih kurang la, tapi lagi besar dari lalat. Fungsi dia TAK macam
lalat pun, entah dari mana benda alah ni datang.

Aku rasa serangga ni macam lebah ye jugak, sebab keje dia macam
nyamuk. Tapi lagi azab kalau kena sengatan dia ni. Tempat dia gigit tu
nanti akan membengkak n keras + gatal SANGAT.

Maybe tempat aku je kot ada benda ni. Tadi baru je aku melakukan
pembunuhan bersiri, sebab aku takut dia gigit anak buah aku yang
kecik tu. Tak memasal budak tu meraung kang, hehe


bahaya tak rupa dia? 
hehe

10 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Encik Fikhri said...

eee emy..ak igt langau tadi..rupenye besar n same mcm lebah je nengok nye..seram weh..da la menggigit..

emy|farid said...

memang seram nih fikh. bukan memain. kalau kna gigit kan, petua ayah aku titik ngan lilin yang tengah mencair tu.

tapi kan, dah titik, still tak rasa, betapa azab nye gatal dia tuh.

lepas kena gigit nanti kulit jadi tebal, ewwww sakit

eszyamin said...

okay itu sgt scary..ni bukan pelesit ke?

emy|farid said...

esz: tak tau la nak panggil pelesit ke hape, tapi memang sakit yang azab kalau terkena ngan binatang nih hihi

afzalsukasuki said...

aku baru pas bunuh org.2 org aku bunuh sebab aku takde det syiling

aku bunuh dalam mmpi sebab tu aku leh bunuh, sebab bunuh pun cam ngarut jek!

~uǝǝʇɐɟ said...

TAKOTNYE! =S dekat mana ada menatang nih ? heee

Bobo said...

rasanya ade member pernah kena..benda ni yg ada kat sawah padi tu ke?

emy|farid said...

afzal: tak bek tau membunuh, hehe

fateen: tak tau la. kot2 umah emy ni kawasan dia ada byk pokok. maybe kat semak2 kot.

bobo: area emy ni takde sawah.... heee bukan kot tu

Encik Fikhri said...

yeay emy blanje mkn eskrim..

emy|farid said...

fikh:takde modallllllllll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...