Nyanyian Sakaratulmaut...

Assalamualaikum, pagi Ahad.

Sape ada nengok cite ni semalam? nak berkisah la kan, macam tak puas
ati lak ngan ending die nie. bukan pe la kan, dah Norain (Neelofa) tu
konon insaf,
then datang la kekasih lama Talib (Shahezy Sam*ex Bf ku) haha bawa balik
Norain ke jalan yang hitam tu. Kira dia skandal la ngan Talib kan, padahal dia
dah bersuami,
Apa yang tak puas atinya? Meh aku listkan:

a) Motif cite apa? Nak bawa Norain ke jalan yang benar? Tapi ending
tak kaw kaw punya, err payah la nak menerangkan.

b) At least tinggalkan la sorang zuriat untuk husband Neelofa tu.

c) mana peginya Talib di hujung cerita?

P/S: ke aku ni lembab sangat? orang lain dah dapat tangkap apa yang tersirat
kat endingnya? aish, ok la, aku pun bukan pengkritik filem. hehe



7 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Encik Fikhri said...

emo ngat ni..hai emy..

emy|farid said...

awwwwww..... perlu ke encik fik dtg taim ni? mksud nya ketika aku dah malas nak mention nama ko, haha

*ntah apa ntah*

hai fik!

Encik Fikhri said...

perlu ke ko sentap ngn aku?ala aku bz la.sampai hati kau nk buang aku~

haha

emy|farid said...

hahaha

takde la aku sentap, cumanya macam kurang manis lak hidop ni tanpa bca entry dri blog pisang tuh. ngeee

haha takde la nak buang2 anak orang ni,takyah nak sentap ye hehe

~uǝǝʇɐɟ said...

nak luah jugak.hihi.at least masa neelofa koma tu, bg la die mimpi2 alam barzakh..so ada kesedaran sket. bukan untk neelofa tp utk penonton (: sbb tahu, pengarah tu nk buat ending die bg selendang putih tu. k fine neelofa meninggal..hehe,,tp kesian suami die T.T

emy|farid said...

fateen!!
kite pmpuan ni memang tak puas ati kot kalau bab2 cite drama ni. hehe
macam tak puas tengok kan?
motif die selendang je kan??? err geram

Encik Fikhri said...

tunggu la ak jadi student pencen nnti..da takde keje mmg ak update je blog smpai smue muntah..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...