2013......azam anda?

Assalamualaikum.......

Macam terlambat tak nak cite pasal azam?
hehehe 
lambat pun nak share gak.......

Okeh, tak sure sangat apa azam tahun ni, tapi
nak ada baby ok. NAK ADA BABY. 
hehe teringin sangat rasanya nak ada baby sendiri
bila dah kawen ni...... haa if before ni asyik hupdate
gambar anak buah, tak sabar rasanya nak hupdate
gambar anak sendiri.... 

InsyAllah jika ada rezeki, harap termakbullah 
impian kami suami isteri nak ada baby....... 
amin....... ya rabbal alamin.....

#owh chomel nye. NAK! 

macam best plak sekarang ni tak g keja. 
#kata2 nak sedapkan ati sendiri..... hehehe
padahal rimas je tak keja. 
InsyAllah semua ni ada hikmahnya kan..........

#tak reti nak mengarut sangat dah sekarang. hehehehe

0 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...