Cerita semalam..... Urut,urat,eh?

Assalamualaikum pretty ladies!
#bajet yang baca semua pempuan. haha

Semalam, pegi urut 1 badan katanya.
Ok still sakit sampai sekarang. kata makcik tu
badan aku ni dah lama tak servis. Eh?
maksudnya tak betulkan urat2 yang tersimpul.

Hokey, kata makcik tu #nama dia kak Jun,
makcik tu bidan kat hospital sebenarnya.....
Makcik tu memang pandai urut.
Mula2 kat belakang, belum sakit sangat, then
kat depan perut ~~ sangat sakit ye, sebab urat pinggang
aku sangat tegang......
Tapi sangat sedap rasanya lepas urut, angin2 semua keluar.

Pastu pulak, cite la kat makcik tu, kita nak pregnant awal
#walaupun encik suami tak di sisi sekarang. hehehe
then makcik tu pun, urut la bahagian peranakan katanya.....

Kak Jun cakap peranakan/rahim (rahim ke panggilnya?)
ok, konfius, dia cakap rahim aku terjatuh, maksudnya
tak di tempat yang betul sangat.

Dia cakap jangan banyak angkat barang2 berat, kena
kawal pergerakan, jangan lasak sangat. hehehehe

Then pesanan Kak Jun, nanti kena g urut lagi, #kena la mencari
tempat urut kat kampung suami pulak..... hehehe

P/S: untuk yang teringin nak baby cepat g urut ye ladies! 
mabeles, badan ringan2 je rasanya. leh terbang2 gitu.

Encik Qayyum! 1st time masuk dalam blog aku.
anak buah ke-4, dari kakak no.2.
Qayyum~stay healthy sayang.... 
aunty miss u so much! nanti kita jumpa ye. mmwuahh!

3 juta nak join makan chocolate cadbury!:

✿✿mamAuni✿✿ said...

tukang urut ku lapas banak siatu tu my..:D

emy|farid said...

mama auni: ia ngurut kaka ku jua bakas beanak. hehe nyaman asanya tu ah

Tea Dno said...

ooo cepat2 dapat bebi. tea pun nak pegi berurut jugak ah. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...