Nak Share lagi....... :)

Assalamualaikum.....

Nak share lagi gambar nikah N sanding emy.....
Alhamdulillah bila majlis dah settle rasa sangat lega tau.

Walaupun banyak kekurangan semasa majlis,
tapi amat berpuas hati kerana semuanya berlangsung dengan meriah.
#macam karangan budak sekolah lak ayat neh. haha

hahaha dah tak reti sangat nak mengarut....









#bajet retis sangat ai ni......... hehehe btway, may this happiness will be forever n ever..... 
amin........ nak tunggu turn resepsi kat Kuala Pilah lak. meh le datang....
:)

2 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Hana Soffelia said...

Bila resepsi kat kuala pilah? emy emel kat hana address n phone emy eh, inysaallah kalo tak ada aral melintang ketemu ktia di majlis emy. hehe

ladybarbella@gmail.com

ct kektus said...

mduah-mudahan bahgia hingga akhir hayat kak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...