I menyesal lak tengok vid LISTEN tu!

Assalamualaikum.......

Entry ke-3 dari aku malam ni........hmmmm
tak terbendung perasaan ini bila nengok vid
makcik "listen listen listen 10000x"

Ok, ulasan aku tentang vid tu #sape lom tengok,
cecepat utube# :

1) kenapa student yang lain2 tu asyik tepuk tangan.
maksud aku, setuju ke pihak mana?
ke Miss Bawani tu ke makcik listen tu?

2) makcik tu jangan hanya tau cakap yang dia respect
Miss Bawani. BUAT bukan CAKAP! kalau dia cakap
dia respect, so SHOW to us! =_=

3) dia melolong cite pasal binatang ada masalah tu
kenapa? hmmmmm tak pernah ke dia dengar
"perangai macam binatang!" maksudnya those animals
tau buat sahaja tanpa berfikir......

ok, aku stress sekian!

video
#meh tengok vid Arissa I LOVE U, 
U LOVE ME ni, hilang stress. 


okay, sangat rindu kat comel niii......
should i cry?
when u give me a hug, all my problems fade away.
need u baby T_T
















4 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Eza Boom Boom :) said...

memang isu listen sekarang nih. hehe. trend kat twitter pun gituu.. tp, eza lom tgk video yang listen2 tu lagi.. hehe.


*Tq singgah blog eza, dear..

nadia said...

heyyyy nadia ingatkan nadia je terlebih geram. ntah pape si mc sharifah tu kan. listen listen listen sampai esok tak habis. dia taknak listen orang cakap. nak dia jeee bercakap. hishh. sorryyy, teremo kat sini pulak. hewhew :p

afzalsukasuki said...

err jap2 ni citer ape ea?huhu tertinggal sungguh.selalunya tengok citer cumi ngan ciki je

emy|farid said...

eza: emy ni rjin nak menyibuk isu trend. haha

nadia: takpe, kita emo sesama kan kan.....

afzal: tgk vid dlu bru tau cite. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...