Tips untuk masalah rambut gugur

Assalamualaikum......
Tetiba hari ni rajin nak berTIPS bagai. Angin
apakah ini.....?

Okay, teruskan tips ini kang merepek je lebih
isi takde. Rugi je jari yang kepenatan...

Actually aku sendiri mengalami masalah ini.
Dah banyak gak syampu tukar dari jenama
Cik Kiah ke jenama Mr.Err apa2 je.
Semua tak mampu nak menyelamatkan rambut ini.

Then before kawen ari tu mengada la g saloon
kan, dulu2 treatment rambut rm30 je siap ngan potong
rambut sekali. Hari tu leh terngaga tau, lepas semua
siap rm60!?? hmm nasib la bawak duit lebih.

Lepas treatement rambut memang tak banyak gugur.
Sangat bestla perasaan itu ye.
Tapi bukan bertahan lama pun, so... apabila masalah itu kembali
maka usaha mencari treatment sendiri bermula.


#ini ye..... scalp n hair therapy namanya.
jenama clear. try la........ lembut je rasa rambut.
mcm kat saloon jugak. 
kalau tengok kat arahan katanya 3 minit, emy buat 30 minit.
lepas tu bilas, siap..!

1 juta nak join makan chocolate cadbury!:

BlueiceButterfly said...

nak kena try..alami masalah tue jugak..thanks 4 sharing :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...