Tampaq dia! Pung Pung Pung!!

Assalamualaikum..

Hamboih kemain kau nak tampaq orang. Beria nampak,
berani ke nak naik tangan? hahahaha #drama sahaja ye,
bukan realiti. Emy tak reti la nak dush dush orang ni,
slap trough my imagination selalu la............. Ayat dia
macam ni , AKU TAMPA KO KANG p/s: hanya
di dalam hati ku.. haha

okeh, sebenarnya tu cite semalam kat asro prima.
hadoih, leh forgot the name of the drama. pe ke namanya.
Pelakon dia Lisdawati and d husband *mcm n d geng plak.
haha
and ada lagi la beberapa pelakon lain, yg nak pung sangat
tu dia pegang waak orang kelantan. comel gila nak pung
bini dia. haha

D story begin with...... SANGGUP ke nak membaca ni korang?
ok, ai cecite ye. d husband of Lisdawati ni transfer ke Melaka
gamaknye, then dalam masa terpisah ngan hubby tu, Lisdawati
digoda dan tergoda dengan ofismate merangkap skulmate dia dulu.

Bermula la adegan keluar makan sama, SKYPE uolssz, buka
tudung bagai (walhal Lisdawati menutup aurat) see permainan
lelaki itu, nak goda isteri orang, pujuk rayu2 giteww. mulut sweet
like sugar+honey. ewwww manis ke?? maka kesemua itu
telah berlaku curang w.pun tidak sampai BERZINA.

Sekian....... kemuncak cite, suami dia tau, then suami dia marah,
sangat2 marah, +terkilan...... Lastly dia maafkan gak, w.pun
katanya dia jijik ngan perangai isteri dia tu.......

Moral: Layan isteri sepertimana layan mak sendiri and ingatlah
wahai isteri, jika suami mu telah melayan mu dengan baik, jangan
ambil kesempatan!!! ingat tau Jemah! hehehe 


3 juta nak join makan chocolate cadbury!:

faraherda.razalan said...

Cite pe tu?

ct kektus said...

ada tengok iklan cerita ni. tapi terlupa nak tengok. huuhuu

emy|farid said...

fara: tak ingat tajuk. errrrr... hehe

ct kektus: hahaha tertengok, tu yg tengok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...