Amir Jahari Diary


Tengah blogwalking layan la radio Era kat Astro, ye lah nak buka radio sah2 takde cenel Era kat area aku ni, 
nak nengok tv tak de makna lak kan sebab mata tertumpu baca blog2 mereka yang comel nie.

Ok, tengah dengar Era tu, penyanyi jemputan Amir Jahari..... Sape la gamaknya dia ni? kataku dalam hati kan....
*sory amir n d fans, also fiance* 
lagu tanpamu tu dia la yang nyanyi........

aku pe lagi, nak tengok muka dia, g google la kan,
owh kata la amir af, katanya dia dah guna nama amir jahari, 
so, tak de dah amir af tu ye.......

search pulak blog dia, jumpa ha.... nie dia, 


klik gambar di atas kalau nak ngusha blog amir ni.

yang buat tekejut tu blog tunang dia lagi femes,
bukti :::


ha, kan....... blog amir ni baru je 1++ follower.....
blog tunang dia dh smpai 7++.......

ok, meh la ngusha sama2..... 
ni link blog tunang amir ni, YERDEH JIWANG

2 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Freaky said...

tak kenal jugak amir jahari tu. hehehe

emy|farid said...

sama la kita freaky, bekas pelajar af9.... huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...