Day 4 - Benda Yang Selalu Aku Buat Bila Sorang2....


hp pink yang canggih, 
limited edition katanya!
kalau sorang2, suka je SMS n CALL.
reason: ketakutan...... huhu

then tune ke cenel 711, 712, n 713,
cenel2 ini hanya mampu ditonton apabila mama tiada,
kalau ada HARAP MAKLUM, 
tak dpt la nak nengok....


selongkar balik majalah2 ujang yang lama....
gelak sesorang, lawak kot, hehe

*sekarang tak mampu beli dah, mahal kot*


haaa, yang nie kalau dah keseorangan yang bosan,
kemas mana yang patut, 
*cket2 je kot n jarang2* 
huhu

9 juta nak join makan chocolate cadbury!:

IMANSHAH said...

kalau boleh baca majalah GILA2 pun senyum sorang2

Cik Jannah said...

saya kalau bosan tidoqq ja..

emy|farid said...

imanshah: MEMANG, sama acuan la majalah2 tu.... mmg leh gelak sorg2....

cik jannah: tdoq pun best gak, hehe

siti kektus said...

hp pink itu sama patern ngan kite. tp kite punya kaler hitam. tp lag, hp tu dah rosak. hihi ;p

Dida mumin♥ said...

hp tu nostalgic sgt, saya punya dulu pun mcm gitu jg, kaler pun sama....:)

sue perbs.. said...

klu bosan tdo pon best.. layan movie pon ok gak.. mcm2 leh wat sbnrnye

emy|farid said...

siti kektus n dida:: hp nie msih bernyawa hingga skg walaupun dh bli yg bru, hehe

sue:: aah, kekadang nk tgk movie, tpi x reti layan movie sorg2, hehe

mrs redzuan said...

dah bersara dari baca majalah humor.
anak2 perangai dah macam kartun.
taklarat nak gelak dah..=)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

First ngn last kite mmg same!! Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...