Blog Dah Berwajah Comel ni, [kredit MISH APPLE PUNYA BLOG]


puas ati sebab dah tak serabut~ hehe
million thanx to MISH APPLE!
puas ati ngan keje mish apple nie...... 
header dia buat,
doodle hasil apit taw.......
sebab sokongan otai2 blogger nie blog dah comel skg.......
makseh korang,
nak edit blog kat MISH APPLE 
nak doodle pun boley,
nak doodle apit? kat SINI ye
apit selalu bagi doodle free..... 

9 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Hana Soffelia said...

Owh..ada org baik hati buat header kat Emy. Syukur kan ada blogger baik mcm tu. Cantik header tu, so sweet n romantic, siap berkongsi head cover sama2.. ^_^

Run Away said...

memang santik...sweetttttt..sangat....;d

Finaz Jaafar said...

mmg cantik ! jeles ah~ kte pnye blog xsekemas ini ok

Ezad Skytech said...

wahhh..best la dapat header doodle kan.. :D

emy|farid said...

thank u korang support blog itusatu! hehe

NM02 said...

teringin nak buat doodle gak..

eh, ai singgah terus follow

mari le sudi2 follow ai pulak

maceh

^_^

siti kektus said...

wewiitt. blog dah cantek. hehe ;)

Zainal said...

salam emy...

sory lambat jwb...busy arrrr...

pasal laptop acer 4310 buleh tambah ram..??

klu cara senang nak atasi masalah lembab nih adalah tambah RAM...

tapi ada jugak cara lain yang tak perlukan duit...tapi teknikal skit...iaitu buat performance tweaks dekat Windows...namun begitu cara nih taklah akan buat laptop kita laju tak ingat dunia...at least laju skit laaaaa....

klu anda pakai Windows XP boleh tgk entri saya di sini..

How To Speed Up Windows XP Performance

Disable Windows Service To Increase Windows XP Speed

Selain itu boleh juga di buat proses maintenance dengan menggunakan utiliti seperti Ccleaner...Advanced System Care dan lain2...

Shaherah said...

wah wah wah.. cantik la.. shera suka tgk.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...