Tak larat nak baca.....


Dari semalam keja aku menjengah blog2 yang diupdate n serta merta bloger2 yang aku slalu jengah dulu,

Minta maap sangat2 kalau ada entry yang emy tak komen, just buat shout je,

Bukan pe, aku jenis tak reti nak baca entry panjang berjela.......

Ringkas2 lagi suka, hoyeahhhh

*tapi semua tu terpulang pada penulis n pembaca kan.....*

salam maghrib semua.....

p/s: panjangkan tali belon2 di atas tu, time ni nak sambut bday my fren nye adik. buat seprise gitu..... best!

13 juta nak join makan chocolate cadbury!:

mrs redzuan said...

kadang-kadang rajin,kadang-kadang malas....=)

emy|farid said...

mrs redzuan: ada gak kerajinan tu kan, emy nie adoyai, ssh tol nak bca bnda panjang lebar ni

izyan yasmin said...

whoaa . salam satu malaysiaa :PP
*tak memasal

Noor Fatin Nadia Ismail said...

kalau entry best, baca jugak.. tapi orang lebih suka yang pendek dan padat kan..^^ bergantung pd individu la..

emy|farid said...

mimin:: 1 msia gak! hehe

fatin:: aah tol gak tu, kekadang ada entry mrh2, ngumpat tak tentu pasal, tak baca deh, hehe

Run Away said...

.../salam kenal..;d

Fathiah Hamim said...

hmm kalo buat pop-up komen lagi senang kot. hehe

emy|farid said...

run away:: salam kenal gak.....

fathiah : nak buat cmne eh? *tak reti* hehe

kotak bulat said...

bia pendek tpi ada isi.. kalau pendek, xde isi pun mals nk komen kan..hehehe

cik pulau said...

kdg2 kalau panjang pun malas baca jugak.. bca sepintas lalu je.. hehe

p/s: kalau boleh buang verification word tu yer.

emy|farid said...

kotak bulat: tol gak..... kalau pendek isi kna mantap, hehe

cik pulau: aah, baca sepintas lalu j n kdg2 xdpt point nye

Panggil Aku Han said...

kadang2 bca entri2 yg pnjng ni best jugak..heheh :D

emy|farid said...

panggil aku han:: emy tak larat, sbb mmg x suka baca bnda yg xda gmbar, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...