Day 12- Apa yang ada dalam beg make up anda.


haaaaa...... ni je yang ada.
actually i'm not a girl with makeup.
hahaha
bukan apa, tak reti sangat.
jap g tempek sana sini, jadi lain pulak.
hehe 
dulu suka sangat guna eyeliner, then akibat lepas pakai kena basuh2, nak buang amat leceh, so, sekarang sangat natural. 


yang penting, dua benda ni ada dah cukup.
tak de la muka kusam sangat kan.......
eh, lupa something, lipstik.
takde dalam gambar, entah pegi mana sebab anak buah suka sangat main.

tu je, okbye! assalamualaikum.......


0 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...