Terliur lak, what to do?

Kalau dah cakap terliur tu mesti la nak makan kan? hehe
Tapi kadang2 ada gak yang terliur nak shopping, haa tu penyakit aku gak.
Nak cite benda yang aku terliur ni,

ni diaaaa, KUEW TIAW KUNGFU. 
wachaaaa
yang ni hasil air tangan kawan aku. 
sedap ooo,
sanggup dia buatkan, padahal aku tak minta,
aku sebut je, tapi yang ni gambar 4 bulan lepas.

btway, nak cakap, kat limbang, sarawak ni takde mana2 gerai, restoran yang jual benda alah ni, 
alahai, kenapaaa. pakcik kedai, tolong la buat.
adess, mesti korang cakap, buatla sendiri emy. 
ye, kalau aku try, menjadik je kot, tapi aku nak orang gak yang buatkan.
penah aku minta kat kedai macam ni "kak, nak kuew tiaw basah, jangan letak kicap"
blur akak tu, tapi dia buat jugak. 
then memang ada gaya kuew tiaw kungfu, just taste lain ckit. 
tapi lepas gak liur tu. hehe

Assalamualaikum, 28thDec. 

4 juta nak join makan chocolate cadbury!:

najihah sahami said...

jappp..duk limbang eh?waaa...boy mish keje sana...huhu...

emy|farid said...

ye ye limbang, sarawak. :) keje apa tu? hehe

Cik Jannah said...

malangnya saya hanya makan char koey teow. hehe

sailaaf said...

wooo.xmenahan!.sedap gaya nya tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...