Siapa Yang Anda Nak Date Selain Faridzul Amir?

Eh cam pelik, ni memain je ye. hehe
*Faridzul Amir tu tunang*


Ok2, memang tak masuk akal, tapi cam best bila berangan je. hehehe
Nak date dengan........ ni.........

auuuuuuuuuuuuu........
kenapa, kenapa pierre?
ok, senang, sebab dia simple and cool.

*sorry sayang, benda ni tak de kaitan ngan hati and perasaan.
so, dont get me wrong. hehe

6 juta nak join makan chocolate cadbury!:

pha is said...

amboi.. dah ada tunang pon nk barangan lagi.. hehehehe

emy|farid said...

pha is: tak selalu. kdg2 je, hehe

emy zulaiha said...

haha amboy emy.haha kemain eh tak mau kalah..dah ade cik faridzul amir nak pierre plak.hehe kite takat dapat date dengan aaron aziz pon jadilah.haha ;p

emy|farid said...

emy: hahaha berangan je lebih ni.
aaron aziz lgi la x bley dh ada wife. hehe

Nurhafizah Mohd Noor said...

berangan kdg2 jd kenyataan kn ? hehe

sue perbs.. said...

hehe.. sesekali brangan ape salahnye.. suke tngk pierre first masa die blakon dunia baru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...