Lirik boleh memurtadkan? Explain please.....



"There's no religion could save me
No matter how long my knees are on the floor"

One of my friend post kat Fb, katanya jangan nyanyi and dont ever listen to this song. 
Ye ke lagu boleh memurtadkan?
Without any NIAT?
Sekadar nyanyi and tak berniat untuk pa pe pun leh murtad?
Ermmmmmm, seriously?? 
Please someone explain...... 

P/s: saya kurang arif :D


6 juta nak join makan chocolate cadbury!:

chemija said...

yeke? baru taw *sebenrnye x penh dengr pun lagu ni lagi,hehehhehe

emy|farid said...

chemija:: haaaaa tu la, suka lagu ni, tapi in between, curious pulak.

Princess Feyqa said...

maybe lepas kita dh tau xleh nyanyi lg kot ^^

emy|farid said...

tq feyqa......

Cik Lyeen said...

yer kan?Tu la psl..dulu dr fadzillah kamsah pena ckp..gn terlalu mghyti lagu kelak boleh melalaikan..ni la sebab dy kot..hehe..

moizate said...

sebenar nyer boleh kot, ustaz dulu ada cakap, tanpa niat pun, kalu dah di lafaz. bnda tu jd sah

kalau nak tahu lebeh lanjut tnye yg lebeh berilmu

>___<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...