The Beginning Of 25 (Part 1)


Happy Birthday to me......

Alhamdulillah, sampai juga tarikh 19 Disember tersayang.
As usual umur makin meningkat, tapi yang bestnya orang lain dah lama merasa umur 25 tapi bagi aku baru je bermula. 
Selalu macam tahun2 lepas excited gilaa nak tunggu tarikh birthday ni, tapi kali ni rilex2 je, dun know y.
Family lak macam heran, huhu selalu wish macam2. tapi kali ni langsung tak wish pa pe.
Nasib bek mama sound nak buat majlis sikit. hehe
Tq mama yang sangat memahami. 

Ok, gambar sambutan tak upload lagi, tak sempat. 
p/s: mention kan *PART 1* haha 
next *PART 2* will be soon........ 

with lots of love! happy december to all!

4 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Ezad Skytech said...

happy belated birthday...:D

#terlambat nak wish pulak..hee~

emy|farid said...

ehehe thank u! dh lmbat update mana org tau kan, :)

Dida mumin♥ said...

Happy Belated birthday!
anak sulung sy pun birthday on 19th- genap 4 thn... :)

emy|farid said...

wahhhh kak, leh la next year emy wish kan utk die. hehe hpy bday ank...... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...