She's win my heart all the time!


Little Arissa menari sakan. 
Haiiii tak tau la nak cakap ini satu kesilapan ke atau kebaikan.
Bukan apa, dia leh minat kat lagu2 korea. 
Aduiii, pengaruh buruk ke baik ni eh?
Actually, aku suka step tarian diorang je, and + Arissa love dance!
Tapi aku tetap rasa benda ni baik kot, sebab her mama said dia akan duk diam kalau tengok vid lagu Sorry Sorry Sorry-Super Junior tu.

Ok, jom layan vid Little Arissa, *penyejuk hati ku ini* hehe :D
Kat SINI ye.....

8 juta nak join makan chocolate cadbury!:

emy zulaiha said...

hai kembar! haha :p

alamak, emy tak dpt nak tgk arissa dance! tenet lembs! sobs! mesti cute gile kan :)

ceyomkan arissa utk emy oke :)

emy|farid said...

emy twin! hehe owh tak dpt nak kiss kan la, dia dh blik. hri tu je ada kt rumah ni seminggu, ni mama dia post kan kat fb je emy.
<3

Cik Lyeen said...

alala..comelnya...hehee...takpa, bila byk menari dia aktif...bestnya..hehe..adik2 lyeen pun semua minat dgn lagu korea ni..hehehe

emy|farid said...

mmg sgt aktif dia ni leen.... :)

Ezad Skytech said...

kecik2 lagi da layan lagu2 korea ye...hee~

najihah sahami said...

haha..sama la..iman, adik mish suka lagu no others. hafal step siap. adess.

emy|farid said...

ezad: bdk skg. kita dulu mana tau, korea ke, jepun ke, uhuhu

najihah: kemslm cyg kat iman tau, leh geng ngan arissa!

cik nAdyYa ツ said...

alahai , comelnyee ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...