Phat Hijabs Second Giveaway!!


#awww sangat cun ok. hehe 
meh join, TEKAN banner....

Phat Hijabs ni telah menjejakkan kaki ke blog emy tau.
siap tinggalkan jejak lagi.....
then masuk2 blog die ni ada contest giveaway, WOW memukau kot,
sebab hadiah2 nya cun melecun.....

Nak tengok hadiah die?
Ni......



#weee menarik. (lagi2 emy peminat pashmina n shawl)

Orait, sesapa nak beli shawl or pashmina, inner cotton (promote u olls) hehe boleh la pegi kat page FB Phat Hijabs.... Search je Phat Hijabs okay, (harga berpatutan tau)


#inner cotton RM5 je. 
jom terjah ke sini.


#yang ni tengah buat clearance sale. 
murah2 RM9 je. 
cun kan?


#minat pashmina?
ada tau.... sila2 terjah ke FB mereka.
cuci2 la mata sikit hari ahad ni... hehe

Sepatah dua kata, 
sebab nak join kan kan? sebab emy tengah kumpul collection shawl n pashmina ni.
kalau la dapat sehelai dari Phat Hijabs uuuu sangat suka! 
btway thank u Phat Hijabs terjah page emy. 
LoveLove Hijabs......! 


6 juta nak join makan chocolate cadbury!:

EYFAalias said...

wah. banyak hadiah best.

Diera Tekikushika said...

hai boleh cek tutorial hide shoutbox kat sini =)

http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/01/tutorial-gambar-hide-shoutbox.html

Zahirah Dzulkifli said...

Goodluck! Hehe. saya dah lama tak join giveaway bagai ni. Huuu

sailaaf said...

boleh than cantik nyerr..

nur said...

GOOD LUCK DEAR MOGA EMY BERJAYA,

EyqaLuvender said...

wahhh...rambang mata iqa tgk adiah die...gudlark taw akak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...