Segmen : Aku & Novel



Orait, segmen review novel kesukaan pulak. 
Join ramai2 meh....... siok. hehe

Cara nak join:-
  1. Copy banner Segmen Aku & Novel dan linkkan ke entri ini.
  2. Buat entri "Segmen :Aku & Novel" 
  3. Dalam entri tu, korang senaraikan novel-novel yang korang suka, tak kisahla novel melayu ke, novel inggeris ke, novel cina ke, india mali ke..tak kisah okay!! letak nama penulis sekali pun takpe.kita kan 1 Malaysia #eh, tetibe
  4. Kalau nak lagi cun, taruk gambar novel peberet korang tu okeyh!
  5. Hantar link kat bahagian komen entri ini sahaja okeyh! 
Top Referral akan mendapat sticky post selama 5 hari. So, promote entri anda habis-habisan okeng!

Novel Best!

 

Tak ingat zaman bila baca ni, tapi superb. uuuuuu sangat suka Ramlee Awang Murshid.


Yang ni recently baru baca..... awwww taching sungguh. 
just tak faham nape banyak sangat penceritaan tentang BAJU yang dipakai oleh watak. 
huhu penulisan oleh Siti Rosmizah.

okeh, banyak lagi novel best. tapi d superb ini kot. 





4 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Engku Muzahadin said...

Cerita mmg sunan mmg best sesangat kan... Akn jadi evergreen sampai bila-bila. Respect dgn RAM boleh tulis mcm tu :)

pha is said...

stuju ngan engku muzahadin... sunan the best... bila baca rasa macam kita pulak yg ada masa zaman tu... hehehe...

Lia Irdelia said...

ramlee awang murshid is alway no 1.. :)

i like.. :)

cheqna said...

andai itu takdirnya cheqna dah baca
besh
tapi RAM cheqna tak baca..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...