Saya Lemah Math.


Senang la math kan bila boleh buat macam ni.
tapi kan math ni leh buat aku lemah jantung. adui.
dari sekolah rendah lagi math ni bukan pujaan hati ku.
mana tak nya cikgu garang kemain. 
balik rumah kena marah ngan mak. 
sebab? apa yang cikgu ajar tak faham. 

naik form 1, math ok sikit sebab cikgu tu tak garang, cuma tegas.
(actually math aku ok sebab cikgu tu suka hukum kitorang jalan itik kalau tak leh jawab) haha

naik form 4 & 5, WAJIB ke aku amik add math ni? aduyai.
nape la cikgu tak memahami isi perut ku yang tak minat math ni?
dah cakap kat cikgu nak drop subjek tu, *percubaan berani.
cikgu kata tak leh. so, kena amik gak. then result spm, faham2 je la.

ye, aku tak malu mengaku math aku gila lemah.
aku tak tau amik genetik sape, sebab kakak2 aku terer je math. 
huhu 

tak pe la kan, yang penting aku leh buat tambah, tolak, bahagi, darab. hehe
tol x? so, ada sesapa berani mengaku lemah math? :) 


5 juta nak join makan chocolate cadbury!:

RinsyaRyc said...

ai punya math mmng lemah sbb dah lame x belek buku math.. wuwuw... rindu math~

sailaaf said...

saya! saya! lemah math. pitam*
berani mati weh nak drop math. kahkah

emy|farid said...

RR: kira terer math la ni kan? tahniah. hehe nak sgt terer math ni

sailaaf: meh kita pitam bersama. hikhik

siti kektus said...

kite peminat tegar math. ;)

lagi pon, tak semua orang minat benda yg sama kan.

Lily said...

Samalah dgn saya. Saya pun lemah math -__-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...