Arus Laju Sangat.

Benda ni aku dah alami lebih dekat bila aku katakan aku PERASAN,
bahawa insan2 sekeliling ku ketinggalan akan kemodenan arus lagu2 tempatan atau barat.
Tak perlu sebenarnya aku cite hal selekeh ni,
tapi aku tetap nak cite sebab idea tak berapa nak timbul.

p/s:kata Fikh, cite pasal diri sendiri artikel murahan. haha

ok, berbalik kepada cerita di atas, dulu time study, mereka sibuk2 la
kata kat aku "emy, aku dah donlod la lagu SiMail tu, group tu lagu2 dia best kan.
(simail bukan nama sebenar)
aku, "aah, blutut la kat aku" monolog dalam hati 'dah lama aku ada lagu ni, nape la korang
tertinggal sampan ni?'
nak jaga hati kawan yang kiranya bersusah payah mendonlod kat cc.

then, blik cuti sem gitu gak cite nya. ada lagu baru, nak bgi aku, aku terima je.
tapi aku rasa lagi sengal bila orang2 yang paling dekat ngan aku baru nak dengar lagu
yang aku rasa puasa tahun lepas aku dah donlod, mereka baru nak donlod 2012 ni!

ok, aku cam tak leh nak terima, apa pun, tak de la serius sangat hal ni, cuma aku
sedikit tertekan bila mereka lambat nak update.
HAHAHAHA TEKANAN ANAK TEKAK aku. hehe

assalamualaikum..........

*lagu yang arissa tak penah bosan dengar. 
-_-

-arissa sofia-


6 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Encik Fikhri said...

emy..siyesly ko kne tuka chatbox ko..hehe..aku tak leh komen kt situ..sakit anak jantung aku weh..

btw kan,alif satar tu aku pon baru saje dengar..haa..

emy|farid said...

fikh! aku dah tuka.......

pergh, lgi up to date la anak buah aku maknanya. hehehe

Cik Jannah said...

hehehe. samaalah keadaan kta. senyapp jee.

Pok Amai-Amai said...

Hahahahaha! Kdg2 entri takde idea mcm nie mmg boleh bt sy sengih sorang2 dpn pc. Hahahah!

Encik Fikhri said...

carut aku letew...ngade..mslahnye aku dengar lagu time drive je..mane ade radio..haha..

emy|farid said...

cik jannah: senyap tu perlu, hehe mmg kan kdg2 kita rsa sentap kejap.

pok amai2: sengih sorg2 mmg beh kan, entry merapu. kdg2 org nak serius sgt.

fikh: hahaha org x main sgt radio2 letak kat rmh, astro pun dah ada radio kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...