3 Janji

Janji sape ni? Korang ada janji pa pe tak ngan emy? hehe
Alrite Assalamualaikum..... Dah lama emy tak hupdate ni.
Mesti korang rindu emy jejalan kat blog korang kan?
hehe *perasan.

3 Janji ni cite yang ganti Vanilla Coklat. Anyway, emy tak nengok sangat VC tu....
So, kira teruja la ni nak tengok 3 Janji, sebab sebab sebab.....
Ada Liyana Jasmay n Shah Jazsle tu, suka2..... ^_^

Emy baru je g cari sinopsis cite ni, katanya kawan baik Dilla (Liyana J.) pergi dulu sebab terlibat dalam kemalangan. eh eh awal2 lagi dah hero mati, takpe, kita tengok dulu la kan...

Selamat bertengahari semua...... senyum Isnin hari ni....

 

4 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Hana Soffelia said...

Tak tengok pun cite ni. Now tgh sibuk layan channel Bella. hehe

Pok Amai-Amai said...

La...igtkan janji ape la td. Saspen je tau. Heheheh!

Encik Fikhri said...

eh bole tak kalo aku cakap aku tak minat liyana jasmay sbb muke die cam kampung?haha..jahat giler aku..

emy|farid said...

hahaha seriusly ko jahat fikh,
tak pe la, mmg asal dri kmpung kot.
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...