Patik tengah serabut ni...

Assalamualaikum,
tak perlu kot serabut bagai ni, tapi macam dilema,
hari2 nak kena fikir.
Ok, sila decide kan kaler baju persandingan emy nanti, hikhik
majlis lama lagi, insyAllah bulan 12.
tapi kepala dah serabut.

Ada beberapa pilihan kaler dah sebenarnya, tapi macam tak dipersetujui,

1. Canary Yellow, kuning cair la kot kan, ingat nak buat time nikah,
tup2 jadi time sanding pulak ni, tak tau la....

 

 

2. Royal Blue

 
*warna lebih kurang gini la kan......
 
 

3. Green. (cam kempen sayangi hutan kita pulak) hehe

 
 
4. Peach/ Orange

 

 
*ke terang sangat? hahaha

5. Red Blood.

 

So, sila la tolong emy decidekan yang mana........ adeh.... penat nak mikir....
Good luck u olls.
Macam sume kaler pun ada.
Terbaiklah. hehehe





9 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Encik Fikhri said...

emy sori tereply kt sini..btw amek la yang menutup aurat..haha

eh knape aku punye komen kt chatbox ko tak naik ek?ko tak dpt bace ek ape aku tulis kt chatbox tu?

emy|farid said...

donutttttttttttt!

eh apesal jdi gitu lak ek?
harus la yg menutup aurat, msti ko blur kan? hehe

Hana Soffelia said...

For me if solemnization suka colour soft and sejuk mata memandang. Asyik putih n krim je so blh buat warna hijau kot. Nice. Royal Blue sgt cantik and stunning tp lbh suka utk reception. (Bg pendapat macam Hana lak nak kahwin) hehe.

Pok Amai-Amai said...

Skg nie musim kwn2 blogger nak kawen la!!! Yeay!

emy|farid said...

makasih bgi pendapat hana........ kang amy pick kaler tu, ada la pulak yg tak setuju, tu yg pening. kalau emy yg decide sorg laju je. hehe

pok amai2: hehe blum lgi ni, tapi agak otway gak la, hehe

Encik Fikhri said...

emy..jempot tau kawen nnti..aku datang dengan adik aku si eszyamin tu..

emy|farid said...

fikh: kalau aku dah jemput kira ko wajib dtg la kan, ko tau kan bakal 'abg ipar' ko tggal kat ne? hahaha dpt title abg ipar terus.

Encik Fikhri said...

harus la tahu..orang nogori kn..sonang yo..tang umah ko je aku susah nk datang..haha..support la tiket flight.sure aku g sane..hehe

emy|farid said...

sesedap rasa je nak minta support tiket flight. hahaha ko ingt mcm hrga tiket bas ke? wajib dtg keh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...