AKU MENANGIS LAGI.......


tengok movie dan menangis,
mesti semua orang pernah buatkan?
well, in my family,
yang aku perasan pernah nangis depan tv ni MESTI la 
AKU, my mama, adik aku (lelaki, dia nangis tengok cite LION KING, cite katun tu)

kenapa kita nangis?
reasons aku, tersentuh n terkesan ngan lakonan tu,
erm, ada kaitan ngan hidup aku, 
paling penting TERSINDIR, 
(sapa makan cili terasa pedasnya)
hehe 
tapi takpe, kita tengok cite yang bermoral kan?
paling penting jangan tengok benda tak berfaedah. 

nak tengok iklan saya? klik sini 





4 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Shaherah said...

betul.. shera kalau mcm cerita tu feeling lebih.. shera memang cepat touching..kengkadang nak nangis.. terpaksa tahan.. nnti ayah ejek.. hehe..

emy|farid said...

hehe shera, thn jek air mata, hehe bt2 la g toilet, hekhek, emo kot kita ni kan, hehe

Nur Syazana Mohammed Sani said...

selalu nye zana bace novel yang menangis ,. kehkeh ,.

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/saturday.html

fara anak abah said...

memerlukan khidmat n masa anda,jom join cntest saya?hadiah menarik..

http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...