DARI ENTRY DOUBLE 'N' (KEEN) N WISH

tetibe rasa nak menulis pulak,
terkesan dari entry keen n wish.

sampai sekarang aku masih lagi merindui n sometimes air mata ku bergenang,
teringatkan arwah.......
kitorang panggil 'amim'
budak nie sangat cerdik, petah bercakap (tengok muka dia je terus jadi sayang)

actually dia bukan adik aku, saudara pun bukan (saudara sesama Islam ye)
tapi sebab kitorang sayang budak nie sangat2, 
mak aku ambik dia jadi anak angkat mak, (termasuk kakak n abang dia sekali jadi anak angkat mak)

p/s: mak dia kawan mak, so selalu la datang rumah kitorang tu, then jadi rapat.

p/s lagik: kalau arwah ada lagi sekarang dia tahun 5 kot. 

dpendekkan cite, arwah meninggal tahun 2009.
masa tu lepas kawen kakak aku. (aku jadi pengapit)
kenapa mention kan pengapit tu, 
sebab tengah aku kipas2 kakak aku tu, 
dari jauh nampak arwah ngan kakak n abang dia,
aku punya la rindu nak kacau budak2 tu

tapi tengah kipas2 pengantin aku buat2 COOL je la
padahal budak2 tu tengah lambai2 n senyum kat aku....
RINDUUUU kot,

then, aku x sempat jumpa dah kena balik shah alam.....

------------beberapa hari pas tu, ----------tengok status sepupu dia, DOAKAN AMIM SELAMAT......
aku dah hairan dh nie, otak dah mula fikir macam2,
jap g status baru ------------ALFATIHAH UNTUK AMIM--------
aku still x caya, aku kol kakak.
kakak pun x sure apa jadi, tapi dia pun ada baca status tu gak.

------aku tunggu je la kan diorang kol--------
pas tu dapat msj, AMIM DAH MENINGGAL

p/s: sebak, jap eh....... hurmmmmmm

kenapa dia meninggal?
takde apa pon jadik, pengsan time dia main ngan abang n kakak dia.
dah ketentuan kan.
ALFATIHAH AMIM......

kakak rindu amim........
sayang amim macam selalu.........

amim: baju merah......
AL-FATIHAH.........

8 juta nak join makan chocolate cadbury!:

liyana said...

sabar yer emy? bykkn alfatihah jer utk arwah... =)

NuSaNa NoSa 91 said...

innalillah.. semoga emy dpt main2 ngan amim kt syurga sana.. huhU~ T_T

aku dan satu said...

liyana: ye, thanx....... =)
thanx sgt2.......

aku dan satu said...

keen: harapnye.......... rindu dia keen =(

sergeant keroro said...

al-fatihah

aku dan satu said...

sarjan : =) tq

suha said...

sedihnya..

moga dia tenang di sana,insyAllah (^_^)

aku dan satu said...

sedih suha......... =(
amin, bgitula hendaknya.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...