KEHILANGAN NIGHT LIFE!


eh, aku ada night life ke?
huhuuuuuu
time kecik sampaila aku lepas form 6, memang tak pernah kelua malam.
kecuali ngan family n kakak.
ngan kawan2..... NO, kata mak aku...... (sedey..... huhu)
pas tu sambung study kat somewhere, baru la aku boleh kelua malam.......
best........
KELUAR MALAM definition nya ialah: lepak makan, cari makan, makan angin...... (bukan g tempat tak betol ok)

dan sekarang, semua tu tak berlaku dah, 
aku malam2 nyorok dalam rumah, coz sekarang dah ada kat hometown.
huuuuuuuuu
tak best. 
kawan2 aku rindu korang.......
teringat time bersesak dalam keta kancil, 6 orang, penuh keta.... sampai ada yang semput. haha

kalau dulu rasa tak leh bernafas kalau tak keluar malam,
ye la, lapar, kena la keluar. cari makan katanya......
pas tu kalau dah kenyang ayat jadi gni "uptown jom!" haha 
semangat nye la time tu.
(tak matang katakan)
kekadang, dah makan kat rumah, kawan aku cakap " g 7E jom, beli air"
ada jek idea kitorang nak keluar.

pas tu kalau masing2 tengah masyuk, 
"shopping nak?"
ooooo, sangat bahagia......
sekarang tak ley, dipantau oleh mak.
takpe la, tunggu kawen ngan my sayang, pusing 1 malaysia! 
hahaha semangat kan kan

lalalala I heart U frens!

10 juta nak join makan chocolate cadbury!:

Freaky said...

freaky jarang keluar malam.. tak tau nak buat ape :D

aku dan satu said...

bagus2. dok umah je freaky........ emy kalau ada kwn2 suka gak, kalau sorang2 uh dok rmh bagos.... =)

liyana said...

time study dlu ader jgk kuar mlm g tgk mid night movie, skrg da abes study, jdik anak yg baik jer dok umah.... hahhah...

aku dan satu said...

sama kita lyana! tpi xpe kan, at d same time jimat duit. hikhik
tpi sgt rindu time tu, kan kan =)

NuSaNa NoSa 91 said...

keen plak xpernah lg keluar mlm.. malas~ ^_^

izyan yasmin said...

ahaha , pnh kuar mlm .

aku dan satu said...

keen~ hehe kdg2 malas gak, tpi suka mlm sbb xpns, hikhik

aku dan satu said...

min~ best2...... len kli jom klua, hehe

Gadis Kecil said...

sha pun suka jugak kuar malam. cam emy gak lah.lepak makan dgn kawan-kawan. masa time study dulu asal lapar je gather ramai-ramai kat kedai makan. rindu nyer zaman study dulu...

aku dan satu said...

gadis kecil: best kan time study........ rindu.........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...